Slagter Schmelling

Årstidens Smag 2021

Vinter

Januar og februar

• Tempereret torsk med sennepsmayo, baconknas og  rødbedesortiment.
• Andebryst med fermenteret rødkål.
• Kalveculotte med krølfedt og pariserkarotter.
• Kartoffelkroketter med salviesalt.
• Variation af kål, æbler og nødder.
• Sauce Bigarade med et strejf af varme krydderier.
• Brød og smør.
• Trifli med pocherede æbler og tyttebær, macarons og hvid chokoladechiffon. (tilkøb)

Dessert (tilkøb) Pr. person kr. 45,00

Minimum 10 personer.

Vis mere
Pr. person
Kr.
198,00

Hvis vinterens luksusbuffet bestilles uden for sæsonen, pålægges der et gebyr på kr. 30,00 pr. person.

Forår

Marts, april og maj

• Frisk laksesalsa med gin, agurk og lime.
• Kalveculotte med pesto-vendte rodfrugter.
• Lammesteg med kornsalat, spinat og grønne asparges.
• Saltbagte kartofler.
• Sauce demi glace.
• Brød og smør.
• Rabarberkage med crumble og creme anglaise. (tilkøb)

Dessert (tilkøb) Pr. person kr. 45,00

Minimum 10 personer.

 

Vis mere
Pr. person
Kr.
198,00

Hvis forårets luksusbuffet bestilles uden for sæsonen, pålægges der et gebyr på kr. 30,00 pr. person.

Sommer

Juni, juli og august

• Rilette af røget makrel med sprød rug og urter.
• Grillet farseret unghanebryst med ærter francaise.
• Urtesaltet kødkvæg med majs og svampesauté.
• Nye kartofler vendt i smør og løvstikke.
• Timian-skysauce.
• Brød og smør.
• Vaniljekage med dejlig frisk jordbærmousse og jordbærstykker, hertil bærcoulis. (tilkøb)   

Dessert (tilkøb) Pr. person kr. 45,00

Minimum 10 personer.

Vis mere
Pr. person
Kr.
198,00

Hvis sommerens luksusbuffet bestilles uden for sæsonen, pålægges der et gebyr på kr. 30,00 pr. person.

Efterår

September, oktober og november

• Bagt rødspætte med laksemousse, gremolata og bagte rodfrugter.
• Mørbradmedaljoner af gris med revet æble og hasselnødder.
• Ølbraiseret oksetykkam med bagte løg og syltede løg.
• Kartoffeltærter a la ”brændende kærlighed”.
• Spidskålssalat med estragon og saltmandler.
• Hjemmelavet sauce bordelaise.
• Brød og smør.
• Bavarois med hindbær- og citronmousse på mandelbiscuit, pyntet med hindbær. (tilkøb)

Dessert (tilkøb) Pr. person kr. 45,00

Minimum 10 personer.

Vis mere
Pr. person
Kr.
198,00

Hvis efterårets luksusbuffet bestilles uden for sæsonen, pålægges der et gebyr på kr. 30,00 pr. person.

Vinter

December

• Rimmet laks med gin, urter og sellerisalat.
• Slow-cooked okse med chimichurri.
• Confiteret svinebryst med forever beets.
• Velouté af skovsvampe.
• Kartoffel- og jordskokgratin.
• Brød og smør.
• Chokoladekage med chokomousse, hertil syltet blommekompot og flødefraiche (tilkøb)

 Dessert (tilkøb) Pr. person kr. 45,00

Minimum 10 personer.

 

Vis mere
Pr. person
Kr.
198,00

Hvis vinterens luksusbuffet bestilles uden for sæsonen, pålægges der et gebyr på kr. 30,00 pr. person.

Årstidens Smag - gæstemad når det er bedst

mad med mere har sammensat 4 spændende luksusbuffeter bestående af veltilberedt kød med sæsonens råvarer, lækkert tilbehør samt godt brød og smør.
Luksusbuffeten kan afsluttes med en lækker dessert som tilkøb. Luksusbuffeterne er færdigtilberedt og kommer varm i termokasser.
Maden leveres, så du kan anrette den på dine egne tallerkner eller fade. Eller få en snak med slagteren
om hvordan du ønsker buffeten leveret. Vi har naturligvis også sørget for pynten.
Luksusbuffeten er til minimum 10 couverter.

Billederne i toppen viser vinterens luksusbuffet.