Slagter Schmelling

Historie

Slagterparret Dorthe Wistrøm og Henrik Rye Schmelling går hver eneste dag på arbejde med en mission for øje: Det gode og traditionsrige slagterhåndværk skal til stadighed udvikles og fornyes - til glæde for forretningens kunder.

Siden 2006 har de drevet slagterforretningen i Gilleleje. Hverdagen deles med seks faguddannede medarbejdere og mange lokale kunder, turister fra nær og fjern og alle de, der kører til Nordsjælland for at få en god oplevelse i forretningen.

Pølser
Slagter Schmellings hjemmelavede pølser er et kapitel for sig. Fremstillingen bygger fra start til slut i fremstillingen på godt, velafprøvet og traditionelt håndværk. Lige fra opskæringen af råvarerne til den færdige pølse langes over disken har slagteren fuld fokus på godt håndværk.

Slagtermester Henrik Rye Schmelling og hans dygtige ansatte bruger kun et minimum af tilsætningsstoffer. Velduftende og aromatiske krydderier fra hele verdens tilsættes til gengæld med rund hånd for at give de helt rigtige smagsoplevelser.

Det der virkelig betyder noget for den gode smag er bl.a. valget af råvarer. Slagterens egne pølser får også lov til at modne under de rigtige forhold og i lige så lang tid som modningen tager. Henrik Schmelling røger selvfølgelig i en god gammeldags røgeovn.

Hjemmelavede pølser fra slagtermesteren - de skal smages!

Ud af huset
Skal du holde reception, frokost med kunder i virksomheden, familiefest eller en hyggelig aften hjemme sammen med gode venner? Slagter Schmelling giver dig mange forskellige muligheder, der gør det nemt for dig at være gæstfri vært.

Pølseborde, buffeter, det store kolde bord, forretter, hovedretter og desserter. Mad med mere-slagteren er leveringsdygtig i lige præcis det, der gør dit arrangement og din fest til en uforglemmelig succes. Hyggen og den gode stemning tilsætter du selvfølgelig selv!

I foråret og i den lyse og lune danske sommer er slagterens grill-selv-buffet særligt populær. Slagteren leverer byens bedste spareribs, hjemmelavede grillpølser, saftige bøffer og tilbehøret - præcis efter dine ønsker. Slagter Schmelling sender også gerne grillkokken med i byen, hvis der eksempelvis skal grilles en hel pattegris.

"Årstidens smag" er mad med mere-slagterens tilbud til de, der ønsker et lækkert måltid mad eller en buffet, hvor slagteren bruger sæsonens råvarer som tema. Årstiderne skifter heldigvis - nye og friske råvarer er pludselig aktuelle.

Husk - mad ud af huset er ment helt bogstaveligt. Bestiller du hos Slagter Schmelling er alt hjemmelavet - helt fra bunden

Kvalitet og Dyrevelfærd
Det kalve-, okse-, lamme- og svinekød der sælges fra Slagter Schmellings disk og senere serveres på dit middagsbord har den korteste vej fra landmand til slagteri og udskæring hos Slagter Schmelling.
Din mad med mere-slagter sikrer sig, at alle slagtedyr er opvokset og produceret under etisk forsvarlige vilkår. Dyrene behandles efter principper om godt landmandsskab, hvilket vil sige kvalitet og dyrevelfærd hele vejen fra jord til dit bord.

Dyrene udsættes f.eks. ikke for lange og udmattende transporter. Ikke alene er lange transporter uetiske over for dyrene, men kødets kvalitet daler også væsentligt, når dyrene er stressede og udmattede.
Hovedparten af Slagter Schmellings kalve- og oksekød stammer i øvrigt fra Jylland - opdrættet på Kildegaarden og hos Himmerlands Kødkvæg.

www.kildegaarden.com

Slagteren sørger for, at kødets kvalitet er i top og smagen den bedste.

Lucullus svinekød
Slagteren har altid fokus på kvalitet. Kød skal være saftigt, mørt og have den helt rigtige smag. Det gør det, når du køber mad med mere-slagterens Lucullus svinekød.

Kød fra Lucullus grisene er 100 % dansk og det er behandlet med omtanke - fra stalden til slagterens disk. Det får lov til at modnes i hele 72 timer, hvilket har stor betydning for mørheden og din oplevelse i køkkenet og ved middagsbordet.
Grisene er ekstra kødfulde og større end almindelige slagtesvin. Lucullus forhandles kun af landets 42 selvstændige mad med mere-slagtere.

Slagter Schmelling lægger maksimal vægt på høj fødevaresikkerhed, dyrevelfærd, sporbarhed og at sælge ensartet kvalitet til kunderne. "Den gode smag i munden" er intakt - både hos slagteren og hos dig.